Tankstation Arendonk

Welkom bij Tankstation Amebo in Arendonk, uw eerste stop na de grens met Nederland. Gelegen langs de N139/N284, zijn wij het meest voordelige tankstation voor Nederlanders die via Reusel naar België rijden.

Waarom kiezen voor Tankstation Amebo?

 • Voordelig tanken:
  Voor Nederlanders blijft het uiterst voordelig om in België te tanken. Profiteer van lagere brandstofprijzen en bespaar op uw tankbeurt.
 • Ideale locatie:
  Tankstation Amebo is het eerste tankstation na de Nederlandse grens. U vindt ons gemakkelijk langs de N139/N284, direct na het passeren van de grens bij Reusel.
 • Altijd open:
  Wij zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag geopend. Of u nu vroeg in de ochtend of laat in de avond langsrijdt, u kunt altijd bij ons terecht.

Bezoek ons vandaag nog!

Kom langs en ervaar het gemak en de besparingen bij Tankstation Amebo in Arendonk. Wij staan klaar om u snel en efficiënt weer op weg te helpen.

Adres: Wampenberg 66, 2370 Arendonk, België

Openingstijden: 24/7 geopend, 365 dagen per jaar

tankstation arendonk

Onze dagprijzen aan de pomp

Diesel

1 . 6 9 9

Eurosuper 95

1 . 6 1 9

Superplus 98

1 . 8 2 2

AD Blue

1 . 4 0 0

Tankstation Amebo te Arendonk

Ben je op zoek naar een voordelig en goed bereikbaar tankstation in Arendonk? Dan bieden wij je tal van voordelen. Of u nu onderweg bent naar uw werk of op een lange reis, bij ons kunt u makkelijk en nuttig tanken tegen betaalbare prijzen. De prijzen van de brandstoffen worden steeds up-to-date gehouden op onze website.

Extra Services

Naast het tanken kunt u bij ons terecht in onze drank- en tabakshop, waar u snel en gemakkelijk kunt zelfbedienen. Met een uitgebreide selectie aan producten heeft ons moderne tankstation alles wat u nodig heeft voor onderweg. Daarnaast kan u ook terecht in onze garage voor onderhoud of herstelling van alle automerken. We beschikken tevens over een team ervaren carrossiers om blik- en andere autoschade vakkundig te herstellen.

Klantgericht en Betrouwbaar

Onze vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om u te helpen tijdens onze openingstijden. We zorgen ervoor dat uw tankservice soepel verloopt, en maken uw ervaring betaalbaar, professioneel en betrouwbaar.

Bezoek Tankstation Amebo

Kom langs bij Tankstation Amebo in Arendonk en ontdek al onze voordelen. Onze bereikbare locatie en betaalbare prijzen staan garant voor een zorgeloze tankervaring. Wij staan 24/7 voor u klaar, zodat u op elk moment van de dag kunt tanken.

Drank- en tabakshop bij Tankstation Amebo in Arendonk

Naast voordeling tanken, kan u ook terecht in onze drank- en tabakshop. Geniet van een snelle en gemakkelijke winkelervaring tijdens uw tankbeurt. Ons tankstation is volledig zelfbediening, maar tijdens onze ruime openingsuren staan wij klaar om u te assisteren en kunt u ook contant betalen in onze shop.

Of u nu onderweg bent en snel een drankje wilt meenemen of uw tabaksvoorraad wilt aanvullen, wij bieden een uitgebreide selectie aan producten om aan al uw behoeften te voldoen. Onze drank- en tabakshop is ideaal gelegen voor een snelle stop, zodat u zonder tijdverlies weer verder kunt met uw reis.

Openingstijden:

 • Maandag tot vrijdag: 7.30 – 19.00 uur
 • Zaterdag: 7.30 – 12.00 uur (namiddag op afspraak)
 • Zondag: gesloten

Kom langs en ontdek ons uitgebreide assortiment!

Tankkaarten voor Zelfstandigen bij Tankstation Amebo te Arendonk

Als zelfstandige kunt u bij Tankstation Amebo in Arendonk één of meerdere tankkaarten aanvragen. Onze tankkaarten bieden een eenvoudige en efficiënte manier om uw brandstofkosten te beheren zonder extra kosten. Zo kunnen u en uw medewerkers altijd profiteren van onze voordelige brandstofprijzen.

 • Geen extra kosten
 • Maandelijkse facturatie met een duidelijk overzicht per tankbeurt

Met onze tankkaarten ontvangt u maandelijks een duidelijke factuur met een overzicht per tankbeurt. Dit maakt het bijhouden van uw brandstofuitgaven eenvoudig en transparant. U krijgt inzicht in uw verbruik en kunt uw kosten beter beheren.

Waarom nog wachten?

Vraag vandaag nog uw tankkaart aan bij Tankstation Amebo en geniet van het gemak, de transparantie en de voordelige prijzen die wij bieden. Maak tanken eenvoudig en zorgeloos voor uw bedrijf en medewerkers. Bezoek ons tankstation in Arendonk en ontdek hoe onze tankkaarten uw wagenpark volledig kunnen maken.

Hoe wil je betalen?

Je kan op verschillende manieren betalen:

 • Bancontact
 • Kredietkaart
 • Nederlandse Pinpas
 • Cash buiten aan onze automaat of in onze drank- en tabakshop
  (tijdens de openingsuren)

Wij aanvaarden ook de Van Raak tankkaarten.

Welkom in onze drank- en tabakshop

Ons tankstation is zelfbediening. Tijdens de openingsuren voorzien we de nodige assistentie indien gewenst. Cash betalen is tijdens deze uren eveneens mogelijk in onze drank- en tabakshop.

 • Maandag tot vrijdag: 7.30 – 19 uur
 • Zaterdag: 7.30 – 12 uur (Namiddag op afspraak)
 • Zondag: gesloten