Onderhoud en herstelling van alle automerken

Vertrouw het onderhoud van je auto toe aan Garage Amebo uit Arendonk. Je bent bij ons welkom voor zowel klein als groot onderhoud. Herstellingen voeren we steeds uit met nieuwe wisselstukken van A-kwaliteit. Deze zijn evenwaardig aan de originele onderdelen, maar bieden een aanzienlijk prijsvoordeel. Alle automerken zijn welkom. Wij beschikken over de vereiste analyseapparatuur om de boordcomputers van alle merken en types uit te lezen. Het testen van de remmen gebeurt op onze eigen testbank.

Snelle service voor onderhoud & herstellingen

Met uitzondering van de kleinere karweitjes – zoals het vervangen van een defect lampje – gebeurt alle onderhoud en herstellingen op afspraak. Op die manier moet je je auto slechts korte tijd missen. Ook een onderhoud met het oog op de jaarlijkse keuring behoort tot de opties, al dan niet inclusief keuringsservice.

Je kan tijdens het uitvoeren van het onderhoud of de herstelling steeds wachten in onze showroom of gebruikmaken van onze gratis vervangfietsen. Ook een vervangwagen behoort tot de opties.

garage arendonk
garage arendonk

Eerlijk duurt het langst

Bij Garage Amebo uit Arendonk sta je nooit voor onaangename verrassingen. Wanneer we tijdens een onderhoud of controle stoten op een ernstig technisch probleem, dan contacteren we je steeds voor verder overleg. Je krijgt dan een gerichte prijsraming voor de vereiste herstelling. Alleen mits jouw uitdrukkelijke goedkeuring voeren we de herstelling uit.

Airco- en bandenservice

Naast onderhoud en herstellingen ben je bij Garage Amebo uit Arendonk welkom voor het vervangen van je autobanden, inclusief uitlijning. Indien gewenst ontvang je vooraf een gedetailleerde prijsofferte.

Ook voor het vullen en reinigen van je airco kan je op onze totaalservice rekenen.

garage arendonk