Over Ons

Wij zijn een bedrijf, gespecialiseerd in betrouwbare tweedehandswagens voor elk budget, garage, carrosserie, car care en tankstation.

In 2017 startte wij ons familiebedrijf op met enkel aan- en verkoop van tweedehandswagens. We bouwden een extra ruimte aan ons huis, waar we een kantoor maakten om jullie op een professionele manier en met correct advies te kunnen ontvangen. We kochten een stuk grond over onze woonst en deelden die in om onze auto’s aan jullie tentoon te kunnen stellen.

Onder het motto ‘the only way is up’, vonden wij dat het tijd was om nog dieper in de autowereld te duiken en onze klanten een NOG betere service aan te bieden. We gingen dan ook op zoek naar meer capaciteit om ons bedrijf nog uit te breiden.

Ondertussen zijn wij enorm gegroeid en hebben wij 2 garages en een tankstation overgenomen. Dit maakt dat wij nu alle onderhoud, herstellingen, uitblutsen en de finale afwerking zelf kunnen doen.

Ook voor de esthetische verzorging van uw wagen kunt u sinds kort bij onze car care terecht. Onze car detailler heeft 22 jaar ervaring in het vak en neemt uw auto met de grootste zorg onder handen.

Tweedehandswagens

Garage AMEBO is een bedrijf, waarin men samen een passie voor auto’s deelt. Eén ding staat hierbij centraal: de juiste auto linken aan de juiste klant. De zaakvoerder deed reeds jarenlange ervaring op binnen deze sector, hetgeen zich vertaald in een professionele aanpak. We kiezen er bewust voor om het contact met de klant erg persoonlijk te maken. Zo kan u ons ten aller tijde contacteren als u interesse hebt in een wagen. U mag ons ook steeds contacteren indien u uw perfecte wagen in gedachten hebt, maar deze nog niet beschikbaar is in ons gamma. In dat geval gaan we samen op zoek naar de auto die aan al uw wensen voldoet.

Bij ons moet u zijn indien u op zoek bent naar een betrouwbare tweedehandswagen die perfect in orde is en daarnaast ook betaalbaar blijft. Wij bieden een tweedehandswagen van alle automerken voor elk budget aan.

Wij vinden het belangrijk dat elke auto perfect in orde is, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Om die reden geven we dan ook bij elke wagen 1 jaar garantie. De kilometerstand van de wagen wordt ook steeds gegarandeerd door de Car-Pass, aangezien Garage AMEBO zich een Car-Pass trusted provider kan noemen. U kan er dus op vertrouwen dat u steeds de correcte kilometerstanden bij ons te zien krijgt. Dit alles resulteert in een betrouwbare tweedehandswagen, volledig in orde en op maat van uw wensen.

Garage

U bent bij ons welkom voor zowel klein als groot onderhoud. Herstellingen voeren we steeds uit met nieuwe wisselstukken van A-kwaliteit. Deze zijn evenwaardig aan de originele onderdelen, maar bieden een aanzienlijk prijsvoordeel. Alle automerken zijn welkom. Wij beschikken over de vereiste analyseapparatuur om de boordcomputers van alle merken en types uit te lezen. Het testen van de remmen gebeurt op onze eigen testbank.

Wij werken steeds op afspraak. We hebben vaste openingsuren maar zijn wel erg flexibel in onze afspraken, waardoor we u steeds met raad en daad kunnen bijstaan op het moment dat u wenst. Aarzel dus niet om contact op te nemen met ons, via mail of telefoon.

Carrosserie

We beschikken over een team ervaren carrossiers om blik- en andere autoschade vakkundig te herstellen. Zowel voor kleine schadegevallen als zware ongevallen bieden wij de juiste oplossing. Dankzij onze eigen spuitcabine zorgen we voor een piekfijne eindafwerking. Je geniet van twee jaar garantie op elke schadeherstelling.

Car Care

Amebo Car Care is een onderdeel van garage Amebo met een specialisatie in esthetische autoverzorging ofwel het gedetailleerd reinigen en behandelen van voertuigen. Dit bestaat uit het poetsen van interieur (behandelen van stoffen of lederen zetels, tapijten, vloerbedekking, hemel, ramen, ...) en exterieur (uitgebreid wassen, reinigen van motorruimtes, banden, velgen en deurstijlen, polijsten/lakcorrecties, glasscoatings-verzegelingen, waxen, ...)

Tankstation

Wij beschikken over 4 pompen. Hiervan bestaat er 1 uit enkel diesel en aan de overige 3 kan u zowel diesel, euro 95 als euro 98 tanken. U kan ook bij ons terecht voor Ad Blue. Wij passen onze prijs dagelijks aan en proberen net iets onder de adviesprijs te gaan zodat wij jullie de goedkoopst mogelijke prijs kunnen aanbieden.


Betaalbaar

Voor betaalbare tweedehands auto's bent u bij Amebo aan 't juiste adres.

Professioneel Advies

Wij staan u graag bij met betrouwbaar en professioneel advies.

1 Jaar Garantie

Al onze wagens worden keuringvrij en met één jaar garantie afgeleverd.

Carpass Trusted Provider

Wij garanderen correcte kilometerstanden d.m.v. de Carpass.

Een afspraak maken? Een proefrit reserveren?

Aarzel niet om ons te contacteren.

Contacteer Ons