Over Ons

Een familiebedrijf, gespecialiseerd in betrouwbare tweedehandswagens voor elk budget

Garage AMEBO is een familiebedrijf, waarin men samen een passie voor auto’s deelt. Eén ding staat hierbij centraal: de juiste auto linken aan de juiste klant. De zaakvoerder deed reeds jarenlange ervaring op binnen deze sector, hetgeen zich vertaald in een professionele aanpak. We zijn een startend bedrijf dat er bewust voor kiest om het contact met de klant erg persoonlijk te maken. Zo kan u ons ten aller tijde contacteren als u interesse hebt in een wagen. U mag ons ook steeds contacteren indien u uw perfecte wagen in gedachten hebt, maar deze nog niet beschikbaar is in ons gamma. In dat geval gaan we samen op zoek naar de auto die aan al uw wensen voldoet.

Bij Garage AMEBO moet u zijn indien u op zoek bent naar een betrouwbare tweedehandswagen die perfect in orde is en daarnaast ook betaalbaar is. Wij bieden een tweedehandswagen voor elk budget. Daarnaast bieden wij ook tal van verschillende automerken aan. Wij vinden het belangrijk dat elke auto perfect in orde is, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Om die reden geven we dan ook bij elke wagen 1 jaar garantie. Hiervoor werken we samen met een naburige Multi merken garage. De kilometerstand van de wagen word ook steeds gegarandeerd door de Car-Pass, aangezien Garage AMEBO zich een Car-Pass trusted provider kan noemen. U kan er dus op vertrouwen dat u steeds de correcte kilometerstanden bij ons te zien krijgt. Dit alles resulteert in een betrouwbare tweedehandswagen, volledig in orde en op maat van uw wensen.

Onze wagens bevinden zich bij onze privé-woning. Naast deze woning werd er een bureau ingericht om de klanten op een professionele manier te onthalen en bij te staan met correct advies.

Garage AMEBO werkt steeds op afspraak. We hebben geen vaste openingsuren maar zijn wel erg flexibel in onze afspraken, waardoor we u steeds met raad en daad kunnen bijstaan op het moment dat u wenst. Aarzel dus niet om contact op te nemen met ons, via mail of telefoon.

Het Amebo Voordeel

  • Tweedehandswagen voor élk budget
  • Correcte prijs
  • Persoonlijke benadering afgestemd op uw wensen
  • Flexibiliteit
  • Betrouwbaarheid gegarandeerd d.m.v. Car Pass en garantie

Betaalbaar

Voor betaalbare tweedehands auto's bent u bij Amebo aan 't juiste adres.

Professioneel Advies

Wij staan u graag bij met betrouwbaar en professioneel advies.

1 Jaar Garantie

Al onze wagens worden keuringvrij en met één jaar garantie afgeleverd.

Carpass Trusted Provider

Wij garanderen correcte kilometerstanden d.m.v. de Carpass.

Een afspraak maken? Een proefrit reserveren?

Aarzel niet om ons te contacteren.

Contacteer Ons