Herstel van autoschade

Garage Amebo is al jaren actief in de autobranche. In samenwerking met Dirk kunnen wij ons in Arendonk en omstreken benoemen tot een carrosseriebedrijf met een uitstekende reputatie. Wij beschikken over een team ervaren carrossiers om blik- en andere autoschade vakkundig te herstellen. Zowel voor kleine schadegevallen als zware ongevallen bieden wij de juiste oplossing. Dankzij onze eigen spuitcabine zorgen we voor een piekfijne eindafwerking. Je geniet van twee jaar garantie op elke schadeherstelling.

Zowel eigen schade als voor verzekeringen

Wij voeren carrosseriewerken uit voor zowel de herstellingen van eigen schade als in opdracht van verzekeringsmaatschappijen. Wij onderhouden met alle grote verzekeringsmaatschappijen en -makelaars uit de regio uitstekende relaties voor een snelle schaderegeling.

Voor een maximale transparantie en een vlotte afhandeling werken wij met de gestandaardiseerde bestekken van Informex. Tijdens een eerste bezoek analyseren wij de schade, waarna je een gedetailleerd bestek ontvangt. Wanneer jij of de verzekeringsmaatschappij dit voorstel goedkeurt, maken we een afspraak voor het uitvoeren van de carrosseriewerken.

Indien gewenst staat een vervangwagen voor je klaar. Je ontvangt je herstelde auto gepoetst en gereinigd terug.

carrosseriebedrijf arendonk
carrosseriebedrijf arendonk

De juiste apparatuur voor vakkundig uitblutsen

Om blutsen snel en correct uit te deuken, investeerden wij in aangepaste, moderne apparatuur. Alle werken gebeuren in de eigenwerkplaats. De Flatliner is de meest performante machine op de markt voor het uitblusten van beschadigde voertuigen. Daarnaast beschikken we over een richtbank en uitlijnsysteem.

Eigen spuitcabine voor finale afwerking

De finale afwerking van een carrosserieherstelling omvat vaak het nodige lakwerk. Hiervoor beschikken wij over een eigen spuitcabine. Wij werken met watergedragen verf.

garage arendonk
carrosseriebedrijf arendonk

Ook in onderaanneming van andere garages

Naast carrosseriewerken rechtstreeks voor de eindklant, worden wij in onderaanneming ingeschakeld door talrijke garages in de regio. Als garage interesse in een samenwerking? Contacteer ons gerust voor meer informatie.